МАШИНИ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

МИНИ - МАШИНИ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

Masina za vakumiranje

Оваа мини-машина за вакумирање претставува одличен избор за полу-професионална употреба. Целосно ги задоволува сите потреби во врска со пакувањето и заштитата на храната.

Полу-автоматски машини за вакумирање комплетно изработени во нерѓосувачки челик. Тие го претставуваат првиот чекор во професионалното поле на пакувањето храна. Овие машини се погодни за мали продавници или за трговци на мало.

TABLE-TOP МАШИНИ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

КЛАСИК
Овие модели со вакум комори претставуаат основа во областа на професионалното пакување. Изработени се од нерѓосувачки челик и имаат исклучително висок работен капацитет. Имаат многу прецизен и едноставен електронски уред и се достапни во различни димензии.

Masina za vakumiranje

VM - 250

Masina za vakumiranje

VM - 350

Masina za vakumiranje

VM - 450

УЛТРА
Овие машини за вакумирање се вистински “УЛТРА” производ. Тие имаат опција за “дупла висинска комора” и го содржат најдобриот квалитет, дизајн и високи работни перформанси. Овие машини поседуваат и многу корисни уреди како регулирање на вакум фази со помош на сензор, систем за самочистење на маслото во пумпата, “STEP-VAC” функција за пакување на течности и 20 достапни програми за прилагодување.
Опција за инертен гас.

Masina za vakumiranje

VM - 40 LCD

Masina za vakumiranje

VM - 45 LCD

Masina za vakumiranje

VM - 80 LCD

FLOOR-STANDING МАШИНИ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

Професионални машини за вакумирање со одлични карактеристики, зголемен квалитет и голема грижа во структирните детали. Погодни се за користење во различни средини. Совршените перфероманси и зголемениот капацитет се интегрирани со иновативен мултифункционален дигитален контролен панел. Како и кај останатите машини за вакумирање, имаат лесно отстранливи греачи и огромен избор на различни димензии и позиција.

Голем избор на останати дополнителни опции на барање на клиентите.
Опција за инертен гас.

Masina za vakumiranje

VM - 500 FS

Masina za vakumiranje

VM - 1000 FS

Dvokomorna masina za vakumiranje

VM - 550 DUPLEX FS

Masina za vakumiranje

VM - MEGA

Avtomatska dvokomorna masina za vakumiranje

VM - SUPERMEGA

МАШИНИ ЗА термолепење и ВАКУМИРАЊЕ КАНЧИЊА

ТЕРМОЛЕПЕЊЕ Канчиња
Рачни(мануелни) машини за термолепење на канчиња. Пакувањето на храна во канчиња е најсоодветното и најдоброто хигиенско решение кое што може да им се понуди на купувачите. Важно е да се напомене дека овие машини не вакумираат.

ВАКУМИРАЊЕ Канчиња
Машини за вакумирање, вбризгување на инертен гас и термолепење на канчиња. Овие машини строго се препорачуваат на клиенти со сопствено производство на прехранбени производи. Машините се со врвен квалитет и се со Италијанско потекло. Голем избор на дополнителни опции, како и различен тип на калапи на барање на клиентите.

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

Технички карактеристики за модел VM – 250:
– Димензии на вакумерка: 360x400x350H
– Димензии на комора: 260X300X120H
– Должина на греач: 250mm
– Вакум пумпа: Q=8/9.6 M3h-Oil
– Тежина: 25kg
– Волтажа: 230V/50-60HZ

Технички карактеристики за модел VM – 350:
– Димензии на вакумерка: 460x500x420H
– Димензии на комора: 360X400X190H
– Должина на греач: 350mm
– Вакум пумпа: Q=8/9.6 M3h-Oil
– Тежина: 40kg
– Волтажа: 230V/50-60HZ

Технички карактеристики за модел VM – 450:
– Димензии на вакумерка: 560x610x450H
– Димензии на комора: 460x500x220H
– Должина на греач: 450mm
– Вакум пумпа: Q = 20 m3/h-OIL
– Тежина: 60kg
– Волтажа: 230V/50-60HZ

Технички карактеристики за модел VM – 40 LCD:
– Димензии на вакумерка: 510x560x450H
– Димензии на комора: 410x450x220H
– Должина на греач: 400mm
– Вакум пумпа: Q = 20/24 m3/h-OIL
– Тежина: 60kg
– Волтажа: 230V/50-60HZ
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – 45 LCD:
– Димензии на вакумерка: 560x610x450H
– Димензии на комора: 460x500x220H
– Должина на греач: 450mm
– Вакум пумпа: Q = 20/24 m3/h-OIL
– Тежина: 68kg
– Волтажа: 230V/50-60HZ
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – 80 LCD:
– Димензии на вакумерка: 920x540x450H
– Димензии на комора: 820x420x180H
– Должина на греач: 2 x 400mm
– Вакум пумпа: Q = 20/24 m3/h-OIL
– Тежина: 80kg
– Волтажа: 230V/50-60HZ
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – 500 FS:
– Димензии на вакумерка: 630x760x1050H
– Димензии на комора: 510x650x220H
– Должина на греач: 500mm
– Вакум пумпа: Q = 60/72 m3/h
– Тежина: 140kg
– Волтажа: 380 V/50-60 Hz
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – 1000 FS:
– Димензии на вакумерка: 1140x590x1050H
– Димензии на комора: 1020x420x200H
– Должина на греач: 1000mm
– Вакум пумпа: Q = 60/72 m3/h
– Тежина: 160kg
– Волтажа: 380 V/50-60 Hz
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – 550 DUPLEX FS:
– Димензии на вакумерка: 1680x680x1050H
– Димензии на комора: (720x570x220 H) x 2
– Должина на греач: (2 x 550mm) x2
– Вакум пумпа: Q = 100/120 m3/h
– Тежина: 260kg
– Волтажа: 380 V/50-60 Hz
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – MEGA:
– Димензии на вакумерка: 900x800x1150H
– Димензии на комора: 830x660x230H
– Должина на греач: 2 x 600mm
– Вакум пумпа: Q = 100/120 m3/h-OIL
– Тежина: 220kg
– Волтажа: 380 V/50-60 Hz
Опција за инертен гас.

Технички карактеристики за модел VM – SUPERMEGA:
– Димензии на вакумерка: 1900x800x1150 H
– Димензии на комора: 2 x (830x740x230H)
– Должина на греач: 4 x 800mm
– Вакум пумпа: Q=100/120 m3/h-OIL
– Тежина: 360kg
– Волтажа: 380 V/50-60 Hz
Опција за инертен гас.

mk_MKMacedonian