МАШИНИ ЗА ЕТИКЕТИРАЊЕ

автоматски и полу-автоматски машини за етикетирање на разни видови амбалажа

Polu-avtomatska etiketirka za okrugla ambalaza

Полу-автоматска етикетирка за округла амбалажа

Полу-автоматска машина за етикетирање на округла амбалажа. Погодна за етикетирање на округла амбалажа во различна големина, многу лесна за манипулирање и работење.

Погледнете ВИДЕО.

Polu-avtomatska etiketrika za ramni (plosnati) proizvodi

Полу-автоматска етикетирка за плосната амбалажа

Наменета е за етикетирање на различен вид на плоснати производи. Машината исто така може да работи и под автоматски режим на работа, со висока прецизност на етикетирање. Машината е контролирана преку микро-компјутер и поради тоа гарантираме беспрекорна работа без никакви проблеми.

Avtomatska etiketirka za okrugla ambalaza (Table Top)

Автоматска етикетирка за округла амбалажа

TABLE - TOP

Оваа најнова автоматска машина за етикетирање има многу предности. Специјално е дизајнирана со лесни материјали и е совршено погодна за употреба во простории со ограничен простор.

Целосно автоматизиран процес на етикетирање контролиран преку PLC контролер со голема брзина на етикетирање за заштита на вашето драгоцено време. Ова е најдобриот избор на машина за етикетирање во ограничени простории.

Автоматска етикетирка за плосната амбалажа

TABLE - TOP

Оваа најнова автоматска машина за етикетирање има многу предности. Специјално е дизајнирана со лесни материјали и е совршено погодна за употреба во простории со ограничен простор.

Целосно автоматизиран процес на етикетирање контролиран преку PLC контролер со голема брзина на етикетирање за заштита на вашето драгоцено време. Ова е најдобриот избор на машина за етикетирање во ограничени простории.

Avtomatska etiketirka za ramna (plosnata) ambalaza (Table Top)
Avtomatska etiketirka za okrugla ambalaza

Автоматска етикетирка за округла амбалажа

Најдоброто од автоматските машини за етикетирање.
Оваа автоматска машина е намената за едно-страно етикетирање на различен вид на округла амбалажа.
Автоматската машина за етикетирање ќе ви помогне максимално да ја подобрите ефикасноста во вашето работење.
Контролирана е преку PLC контролер и со тоа максимално се намалува просторот за грешка.
Машината може да биде опремна и со датумар на ваше барање.

Погледнете ВИДЕО.

Автоматска двострана етикетирка

Најдоброто од автоматските машини за етикетирање.
Оваа автоматска машина е намената за двострано етикетирање на различен вид на округла и плосната амбалажа.
Автоматската машина за етикетирање ќе ви помогне максимално да ја подобрите ефикасноста во вашето работење.
Контролирана е преку PLC контролер и со тоа максимално се намалува просторот за грешка.
Машината може да биде опремна и со датумар на ваше барање.

Avtomatska dvostrana masina za etiketiranje

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian