машини за дозирање

автоматски и полу-автоматски машини за дозирање на течности со раличен вискозитет

дозери за дозирање на производи со различен вискозитет

 • Дозери за дозирање на голем број производи со различен вискозитет
 • Дозерите имаат автоматски и полу-автоматски режим на работа
 • Едноставни за работење и за одржување
 • Брзи и со многу голема прецизност
 • Комплетно изработени во нерѓосувачки челик
 • Машините се опремени со 1 или 2 глави за полнење
 • Погледнете: ВИДЕО-1 ; ВИДЕО-2

автоматски дозери за дозирање на производи со различен вискозитет

 • Aвтоматски дозери за дозирање на голем број производи со различен вискозитет
 • Брзи и со многу голема прецизност
 • Комплетно изработени во нерѓосувачки челик
 • На ваше барање различен број на глави за полнење
 • Машината е лесна за употреба, со помош на контролен панел
 • Можност за изработка од посебни материјали за полнење на агресивни течности

автоматски машини за поставување и затворање капачиња

Кружни или линиски автоматски машини за поставување и затворање на капачиња на различна амбалажа со автоматски или мануелен режим на поставување капачиња.

Машините содржат PLC контролер преку кој лесно се контролира и управува машината.

Овие машини ви нудат голема флексибилност кога се во прашање димензиите на амбалажата и можат да содржат различен број на глави за затворање на капачиња во зависност од бараниот капацитет.

АВТОМАТСКА ЛИНИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ ТЕЧНОСТИ СО РАЗЛИЧНА ВИСКОЗНОСТ

 • Автоматска линија за полнење течности со различна вискозност
 • Екран на допир за поставување параметри
 • Влезна и излезна ротациона маса
 • Машина за полнење со 6 глави (опција за избор на различен број на глави за полнење)
 • Елеватор за додавање на капчиња
 • Систем за поставување капачиња
 • Машина за затворање капачиња

  Погледнете ВИДЕО

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian