ШТО Е БОПАК ?

БОПАК е фирма која претставува регионален лидер во областа на пакувањето. Основана е во април 2000 година како фирма за производство, продажба и сервисирање на машини за пакување, како ѝ продажба на амбалажа за пакување.

КОЈА Е НАШАТА ЦЕЛ ?

Во своето досегашно работење постојано ја прошитуваме својата лепеза на производи и сме во тек со најновите техничко-технолошки достигнувања.

Барањето на клиентите, квалитетот, како и технолошките иновации се основата на нашата работна филозифија.

Наша водечка мисија е да растеме ѝ да се развиваме заедно со нашите клиенти со цел да ги остваруваме заедничките цели, да обезбедуваме технички решенија, во односот на изборот и експлоатација на машините, како и подршка за амбалажа.

Agrofud 2000 god.
АГРОФУД 2000
Agrofud 2012 god.
АГРОФУД 2012

ПРОИЗВОДИ КОИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО БОПАК:

 • Машини и апарати за пакување:
  – Машини за термопакување
  – Машини за палетизирање
  – Машини за вакумирање
  – Хоризонтални машини
  – Вертикални машини
  – Машини за дозирање 
  – Машини за етикетирање
  – Голем број на разни апарати за пакување
 • Амбалажа:
  – Термособирлива фолија
  – Рачна и машинска стреч фолија
  – Вакум кеси
  – ПП лента
  – Челична лента
  – Фолија со воздушни меурчиња (аеропласт)
  – Селотејп

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian