АПАРАТИ ЗА ПАКУВАЊЕ

Лепилици, диспанзери, машини за термолепење на ПП лента, клешти за ПП и челична лента, машини за шиење вреки, клипсарици, хефталици, машини за лепење со селотејп итн.

УРЕДИ ЗА ЛЕПЕЊЕ НА КЕСИ

Бесконечни хоризонтални и вертикални термолепилки за затворање (лепење) на различен тип кеси (можност за ИНК датумар).
Погледнете ВИДЕО-1 ; ВИДЕО-2

Nozni termolepilki za lepenje kesi

Ножни импулсни термолепилки во разни димензии.

Racni termolepilki za lepenje kesi

Рачни импулсни термолепилки во разни димензии.

КЛЕШТИ ЗА ПП И ЧЕЛИЧНА ЛЕНТА

Батериски машинки/клешти за врзување и термолепење на PP/PET лента.

Погледнете: ВИДЕО-1ВИДЕО-2

Klesta za PP traka

Рачен алат за затегнување, затворање (врзување) со метални клипси и отсекување на ПП лента.

Klesta za celicna traka

Рачен алат за врзување на челична лента без клипси.

ДИСПАНЗЕРИ

Dispanzer za PP lenta

Диспанзер (количка) за ПП или ПЕТ лента. Полесна работа, контрола и манипулација.

Уред за затворање на различен тип кеси со селотејп.

Метален диспанзер за рачна стреч фолија со механичка кочница.
Пластичен диспанзер за селотејп.

клипсарица

Клипсарицата е со Италијанско потекло и со висок квалитет. Има широка примена во врзувањто на различен тип на кеси и производи. Може да се примени за пакување на леб, овошје, зеленчук и огромен број на останати производи.

Погледнете ВИДЕО.

Masina za pakuvanje paleti so plasticna lenta

мобилна машина за врзување со пп лента

Мобилна полу-автоматска машина за хоризонтално и вертикално врзување палети со ПП Лента. Машината е опремена со телескопски носач за лесно врзување на палети со ПП лента и тркала за лесна манипулација низ просторот.

Погледнете ВИДЕО.

автоматски машини за врзување со пп лента

Автоматски машини со рамка за врзување со ПП Лента. Машините се опремени со челична работна маса за поставување на производ, со автоматско врзување управувано преку педала, копче или фото-ќелија која се наога на работната маса.

Погледнете карактеристики.

Masina za termolepenje na PP lenta

машина за термолепење на пп лента

Машината за термолепење на ПП лента е прифатлива и компактна полу-автоматска машина за врзување со ПП лента. Таа е дизајнирана за општа намена и може да исполни различни барања.

Погледнете ВИДЕО.

Nozna heftalica za zatvoranje na kutii

ножна пневматска хефталица

Пневматска ножна хефталица. Оваа хефталица е наменета за  континуирана употреба во индустријата и одделенијата за пакување. Хефталицата има вграден пневматски уред и брзината на хефтање е значително поголема од механичката варијанта.

Racna pnevmatska heftalica za zatvoranje kutii

рачна пневматска хефталица

Рачна пневматска хефталица. Оваа хефталица е наменета за континуирана употреба во индустријата и одделенијата за пакување.

машини за пакување кутии со селотејп

Машини за автоматско затворање(лепење) на картонски кутии со селотејп. Истовремено лепење на горниот и долниот дел од кутијата. Можност за поставување во автоматска линија без потреба од оператор поради пневматскиот уред за автоматско затворање на капаците на кутиите.

Погледнете карактеристики.

Masina za lepenje sisinja so folija

машина за ултра-звучно лепење на капачиња

Оваа машина за ултра-звучно лепење е дизајнирана за лепење на капачиња со алуминиумска фолија за пластична и стаклена амбалажа. Машината е лесна за употреба и има можност да работи во автоматски режим. Висината и брзината на лепење е прилагодлива во зависност од тоа каква амбалажа се користи.  

машина за шиење вреќи

Индустриска машина за шиење на вреќи. Идеална за шиење на хартиени, картонски, памучни, ПЕ/ПП – предени материјали како и други видови на материјали предвидени за производство на вреќи.

Погледнете ВИДЕО.

машини за затворање капачиња

Полу-автоматски машини за затворање на разни видови капачиња. Машините имаат можност да бидат вградени на транспортна трака и да бидат составен дел од автоматска линија.

Погледнете ВИДЕО.

машина за врзување со хартија

Машината за врзување со хартија е тип на машина која што може да биде поставена на било која маса и е идеална поради тоа што зафаќа многу мал простор. Главно се користи за врзување на банкноти, визит карти, мали кутии или други текстилни производи.

Погледнете ВИДЕО.

Клипсарица за пакување во мрежа

Машина за пакување разни производи во мрежа и врзување(затворање) на истите со клипси. Благодарение на лесниот дотур на материјалот во вреката и автоматското затворање на истата со клипси, машината е многу лесна за манипулирање и употреба. Голема примена во областа за пакување на овошје и зеленчук.

Погледнете ВИДЕО.

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian