термособирлива фолија

Голем избор на двослојна термособирлива фолија со висок квалитет и сјај. Фолија која не ослободува непријатен мирис при пакување.
Нудиме повеќе ширини и дебелини по ваше барање.

стреч фолија

Рачна и машинска стреч фолија наменети за рачно или машинско пакување. Гарантирана растегливост од 200%.
На ваше барање нудиме стреч фолии со други карактеристики (дебелина, тежина и растегливост).

ПП и ПЕТ лента , метални клипсИ

Пластична лента и метални клипси за врзување и пакување на различни видови производи и палети. Нудиме повеќе ширини, дебелини и бои.

вакум кеси

Голем избор на кеси за вакумирање за индустриска и домашна употреба со различни димензии и дебелини.

аеропласт

Аеропласт фолија (фолија со меурчиња). Една од најпопуларните фолии за пакување и заштита на различен вид на производи. Аеропласт фолијата обезбедува максимална заштита за вашите производи.

сунгерести смоки

Сунгерестите смоки се одличен избор за пакување на производи со мал волумен во кутии. При транспорт, вашите производи со овој тип на пакување се максимално заштитени од разни оштетувања.

селотејп

Кафен и проѕирен селотејп за индустриска употреба. Селотејп во различни бои за пакување и врзување на кеси на различен тип на производи (леб, овошје, зеленчук итн.)

пп лента за клипсарица

ПП лента за клипсарица во разни димензии и бои. Се користи за машина за врзување(затворање) на разни кеси. Главно се употребува во пекарската индустрија, односно за пакување на леб.

МРЕЖА ЗА ПАКУВАЊЕ ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

Мрежа за пакување овошје и зеленчук. Можност за избор на боја по договор.

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian