КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

ЛОКАЦИЈА:

Адреса:
Кузман Јосифовски Питу 24/13 
1000 Скопје, Македонија

Телефонски броеви:
++389 (0)2 2464403
++389 (0)2 2464052
++389 (0)2 2463011
++389 (0)71 369808

Email:
bopak@bopak.com.mk

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

 • Имате потреба од машина за термопакување ?
 • Имате потреба од машина за палетизирање ?
 • Имате потреба од машина за вакумирање ?
 • Имате потреба од автоматски машини или автоматизирани линии за пакување на разни зрнести производи ?
 • Имате потреба од автоматски машини или автоматизирани линии за полнење на течности со различна вискозност ?
 • Имате потреба од Flow-Pack машини ?
 • Имате потреба од разни типови на машини за дозирање на течности, зрнести или прашкасти производи ?
 • Имате потреба од автоматски или полу-автоматски машини за етикетирање ?
 • Имате потреба од разни апарати за пакување ?
 • Имате потреба од Стреч фолија, Термособирлива фолија, Аеропласт фолија, ПП Лента, Вакум кеси или Селотејп ?

  БОПАК ДОО

  Кузман Јосифовски Питу 24/13 
  Скопје, Македонија
  Тел.  ++389 (0)2 2464403
            ++389 (0)2 2464052
            ++389 (0)2 2463011
  Моб. ++389 (0)71 369808
  Email: bopak@bopak.com.mk

  РАБОТНО ВРЕМЕ:

  Понеделник – Петок
  08.00 – 16.00 
  Сабота
  09.00 – 14.00

  Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

  mk_MKMacedonian