ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА МАШИНИ И АМБАЛАЖА ЗА ПАКУВАЊЕ

Повеќе од 20 години регионални лидери во областа на пакувањето.
Најдобриот квалитет и најновите технолошки иновации се основата на нашата работна филозофија.

Masini za pakuvanje so termo-folija ITALDIBIPACK

Голем избор на машини за термособирање од италијанскиот бренд ITALDIBIPACK, за пакување на збирни и поединечни производи.

Masini za pakuvanje paleti so strec folija FILMA

Голем избор на машини за палетизирање од италијанскиот бренд FILMA, за машинско обвиткување на палети со стреч фолија.

Masini za vakumiranje

Голем избор на италијански машини за вакум пакување во кеси и канчиња.

Horizontalni mashini za pakuvanje

Хоризонтални машини за пакување на разни поединечни и збирни пакувања.

Avtomatski vertikalni masini

Автоматски и полу-автоматски вертикални машини за пакување на зрнести, прашкасти и течни производи.

Masini za doziranje tecnosti

Автоматски и полу-автоматски начин на работа за дозирање течности со различен вискозитет.

Sistemi za doziranje na zrnesti i praskasti proizvodi

Дозери за дозирање на зрнести и прашкасти производи.

Masini za postavuvanje etiketi

Автоматски и полу-автоматски машини за етикетирање на различен вид амбалажа со самолепливи етикети.

Aparati za pakuvanje

Лепилици, диспанзери, машини за ПП лента, клешти за ПП и челична лента, машини за шиење вреки, клипсарици, хефталици, машини за лепење со селотејп итн.

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian