МАШИНИ ЗА ТЕРМОПАКУВАЊЕ

Првата машина во свет целосно произведена од технополимер.
Погледнете ВИДЕО.

Модел кој го освои светот.
Погледнете ВИДЕО.

“Џиновите” на машините за термопакување.
Погледнете ВИДЕО.

“Комбо” систем за зголемување на вашите капацитети во производството.
Погледнете ВИДЕО.

Полу-автоматска термособирлива машина, одлична за пакување на производи со големи димензии.
Погледнете ВИДЕО.

Masina za pakuvanje so termo-folija

ESPERT 11580

Полу-автоматска машина за пакување со термособирање на поголеми производи.

Бренд – “ITALDIBIPACK”.
Целосно автоматизирани процеси на термопакување на различен вид на производи.
MECPACK FIVE STARS COMPACT
MECPACK FIVE STARS LINE
MECPACK STX

Termo-tunel ECOPAC650 za pakuvanje proizvodi vo folija

Термо-тунел ECOPAC

Компактна, робусна и практична линија на машини за полу-автоматско пакување на производи со различна големина.

Наменети за економично и едноставно збирно пакување на широка палета производи (шишиња, тегли, конзерви, кутии, итн.).

Погледнете ВИДЕО.

БОПАК ДОО

Кузман Јосифовски Питу 24/13 
Скопје, Македонија
Тел.  ++389 (0)2 2464403
          ++389 (0)2 2464052
          ++389 (0)2 2463011
Моб. ++389 (0)71 369808
Email: bopak@bopak.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок
08.00 – 16.00 
Сабота
09.00 – 14.00

Copyright © 2021 БОПАК | Сите права се задржани

mk_MKMacedonian