Адреса:
Кузман Јосифовски Питу 24/13пр.
 
Скопје
 
1000
 
Македонија

телефон:
++398(0)2 2 464 052
Факс:
++389(0)2 2 463 011

Информации:
Контактирајте не преку оваа форма и ние ќе ви одговориме на вашите потреби во најбрз можен рок.