Апарати за пакување

Рачнa импулсна термолепилка TISH 100
Рачнa импулсна термолепилка TISH 200
Рачнa импулсна термолепилка TISH 300
Рачнa импулсна термолепилка TISH 400
Рачнa импулсна термолепилка ME 600 HI
Рачнa импулсна термолепилка TISH 200 C
Рачнa импулсна термолепилка TISH 300 C
Ножни термолепилки со траен греач THS 300 V
Ножни термолепилки со траен греач THS 300
Ножнa импулсна термолепилка со траен греач TISF 600
Автоматска термолепилка со импулсен греач
Термолепилка за фармација
Термолепилка за церади
Диспанзер запакување стреч фолија за храна ME 500
Диспанзер за селoтејп
Диспанзерза рачен стреч
Рачен палетизер - виљушкар
Полуавтоматски палетизер- виљушкар
Клешта за метални w-клипси: SI. A110 / A120
Пневматски рачен алат за метална лента.
Рачен алат за електрично термолепење на пластична лента OR-T 50
Рачен алат за метална лента
Рачен алат - Клешта за клипсање ПП-лента: XL-13, PL-16
Машина за шиење вреќи DS2
Машина за шиење вреќи NP-7A
Рачна хефталица за затворање на картонски кутии JK 561/ JK 561 PN
Ножна механичка / пневматска хефталица за затворање на картонски кутии JK B561/ JK B561 PN
Полуавтоматска машина за шиење: SA NP-7A
Уред за затварање на кеси Т 916
Рачен топлински пиштол за термособирање R 2000
Автоматска машина за хоризонтално термоврзување на ПП/ПЕТ Лента: Plasto 06 RP TR 14

DS-2

Машина за шиење вреќи:  DS-2

 

Ø  Едиствена машина за шиење која служи за сите видови наполнети кеси (вреќи)  направени од повеќеслојна хартија, ПП / ПЕ, платнени ткаенини, јута, памучни торби, итн.

Ø  Лесно употреблива со робусна конструкција и минимум експлотационен ризик кон самиот оператор

Ø           Докажан и едноставен механизам кој  е задвижуван со ременест пренос  

Ø           Автоматско отсекување на конецот

Ø  Водењето на машината за шиење е детерминирана од операторот

 

Спецификација

Единица мера

Вредност

Број на вртежи

[врт./ min]

1 400

Убодно растојание

[mm]

7÷12

Максимална дебелина на шиење

[mm]

10

Големина на игла за шиење

[mm]

62

Сечење на конец

со механички ножици

Електрично напојување

220 V /   50Hz

Вградена механичка пумпа за намаслување

-da, za site elementi vo dvi`ewe

Тип на игла

DRX2

 

DS-2