Фирмата БОПАК е лоцирана на две локации  во Р. Македонија
     
Во  Скопје:    
Адреса: бул. „ Кузман Јосифовски Питу“
 
  бр.   24/ 13 приземје
 
  1000 Скопје
 
     
Тел: 00 389 (0)2 2 464 052  
  00 389 (0)2 2 464 403  
Факс: 00 389 (0)2 2 463 011  
     
Во Гевгелија:    
Адреса: бул. „ Гевгелија“  К1
 
  Гевгелија  
     
Тел: 00 389 (0)34  211 544  
Факс: 00 389 (0)34  211 546  
     
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  
  www. bopak.com.mk